BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre számíthat, ha az Árpád híd felé közlekedik

Továbbra is érvényben maradnak a forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt.

Meghosszabbítják a forgalomkorlátozásokat az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt – számolt be a hírről a BKV Zrt. sajtóközleményében. Eszerint a Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában a korábban bejelentett forgalmirend-változások szeptember 17-ig lesznek majd érvényben.

A közlemény szerint korlátozásokra kell számítani a Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni pedig továbbra sem lehet majd. Emellett a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását is fenntartják.

Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható, míg a Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad.

Végül a Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv továbbra sem lesz járható, a Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában, a villamos vágányokon történő áthajtások során pedig sávszűkületekre kell számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.