BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Metrófelújítás: társadalmi egyeztetést indít a BKK

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetést indít a 3-as metró felújításának első ütemére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási terve kapcsán.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetésre bocsátja az M3-as metróvonal felújításának első üteme – a metró Újpest és a Lehel tér közötti pótlása – idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét – tudatta a cég sajtóközleményében. A metrópótlás az északi szakaszon 2017. november elejétől várhatóan egy évig tart majd, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek.

A BKK közlése szerint az északi szakasz felújítása alatt esténként és hétvégéken az M3-as metró helyett annak teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni. A részletesen, térségekre lebontott, interaktív felületen bemutatott javaslatokra a BKK 2017. szeptember 4-től 17-én éjfélig várja a fővárosban közlekedők észrevételeit és hozzászólásait.

https://www.vg.hu/vallalatok/masolat-a-metro-potlasa-miatt-tobb-buszsofor-kell-599387/

A metrópótlási tervek részletesen a www.bkk.hu/te/m3-eszak oldalon térségenként, interaktív, térképes felületen ismerhetők meg, ezen az oldalon keresztül véleményezheti bárki a tervezetet 2017. szeptember 4-től (hétfőtől) 17-én (vasárnap) éjfélig. A metróvonal infrastruktúra-felújításának célja, hogy elkészültével az utasok kényelmesebben, megújult állomásokon és vonalon keresztül, felújított metrószerelvényeken, utazhassanak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.