BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Induljon el időben, ha az M1-esen autózik a hét közepén

Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani az M1-es autópálya bicskei szakaszán a következő napokban – tájékoztat közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlemény szerint november 22-én, szerdán 7 órától 17 óráig az M1-es autópályán Bicske térségében, Budapest irányába, a 41-es és a 40-es kilométer szelvények között lezárják a szakemberek a haladó és kapaszkodó sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

Forrás: MTI

Ezután november 23-án, csütörtökön 7 órától 17 óráig az M1-es autópálya Bicske-Mány térségében, ismét Budapest irányába, a 37-es és a 36-os kilométer szelvények között zárják le a haladósávot. A munkálatok ideje alatt szintén csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás bevezetése mellett.

A forgalomterelések ideje alatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.