BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új német útvonalakkal bővít a Wizz Air

A Wizz Air diszkont légitársaság a napokban elindította legújabb budapesti útvonalait, amelyek napi rendszerességgel közlekednek Frankfurt Nemzetközi Repülőterére, illetve Berlinbe. Az eredeti tervek szerint a német fővárosba közlekedő gép csak jövő év tavaszán indult volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel már idén utazhatunk a Wizz Airrel Berlinbe – írja Világgazdasághoz eljuttatott közleményében a légitársaság.

A Frankfurt International Airport Németország ötödik legnagyobb városában, a világ egyik vezető pénzügyi központjában működő jelentős nemzetközi repülőtér. Több mint 60 millió utasával a frankfurti magasan a legforgalmasabb németországi és a 4. legforgalmasabb európai repülőtér.

Forrás: AFP

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra.

A frankfurti és berlini járatokkal együtt a Wizz Air idén 15 új útvonalat indított ebben az évben, míg Athén, Stavanger és Bázel 2018-tól válik elérhetővé Budapestről. A diszkont légicég immár 69 alacsony viteldíjas járatot üzemeltet Budapestről, így a magyar főváros rendelkezik a legszínesebb választékkal a vállalat hálózatában.

A Wizz Air hazai hálózata már 76 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

https://www.vg.hu/vallalatok/elindult-wizz-air-elso-debrecen-moszkva-jarata-717033/

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.