BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kijött a Huawei új, P Smart elnevezésű okostelefonja

A Huawei bemutatta legújabb, számos technikai újdonsággal felszerelt, FullView kijelzős, középkategóriás okostelefonját – közölte sajtóközleményében a kínai cég.

A P Smart az egyik legnagyobb kijelző-test aránnyal rendelkező, FullView – mindent nagyban mutató – kijelzős Huawei okostelefon, ráadásul duál kamerával, hátlapi okos ujjlenyomat-olvasóval és navigációval is felszerelte a gyártó. A P sorozat legújabb tagja 5,65 hüvelykes kijelzővel érkezik, képernyője egy kattintással megosztható, így egyszerre akár két alkalmazás is futtatható rajta.

A készülék arc- és mozdulatfelismerő előlapi „beauty” kamerájával a felhasználók már a tenyerük felmutatásával is készíthetnek szelfiket.

A P Smart februárban kerül a hazai boltok polcaira.

A duál kamerával egyszerűen készíthetők nagy mélységélességű, úgynevezett bokeh-hatású fotók (bokeh-effektus: a kamera a fő témára fókuszál, miközben az azon kívül esőket elhomályosítja), és ehhez 16 különböző képhomályosító beállítást is kínál a P Smart – ezzel segítve a kiváló portréképek készítését.

A fiatal felhasználóknak is kedvezve, a Huawei P Smart 8 MP-s előlapi beauty kamerája pontosabban felismeri az arcokat és a nemeket, automatikusan állítja be a megfelelő színeket és a szépítő mód fokozatait.

Huawei P Smart készülék
Forrás: Huawei

A P Smart modellbe is a Huawei legújabb, hatalmas mennyiségű információ feldolgozására képes EMUI 8.0 operációs rendszere került. Az EMUI 8.0 – kombinálva a Kirin 659-es nyolcmagos processzorral, a machine learning-gel és az intelligens érzékeléssel – lehetővé teszi, hogy

a készülék megtanulja a felhasználó szokásait, pontosan kiszámítsa viselkedését, és megfelelően ossza be a processzor használatát, hogy az időben szabadítson fel területet az alkalmazások használatához.

Az operációs rendszer legújabb fájlkezelő programja azt is megelőzi, hogy a telefon lelassuljon, a program folyamatosan tisztítja a rendszert és csökkenti a fájlok töredezettségét, így a készülékek működése gyorsabb és könnyedebb lesz.

A Huawei 3,000 mAh-es akkumulátorral szerelte fel új modelljét, amely az intelligens energiatakarékos technológiával ötvözve biztosítja a készülék egész napos működését. A készülék mindezek mellett rendelkezik WiFi híd funkcióval, mellyel az otthoni WiFi lefedettsége bővíthető, így a WiFi-jel tovább osztható négy másik eszközre.

https://www.vg.hu/vallalatok/varhatoan-mar-az-iden-nyaron-veget-er-az-iphone-x-kaland-2-763835/

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.