BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változik egy budapesti busz menetrendje

Jövő hétfőtől a 179-es vonalon Csepel, Szent Imre tér felé közlekedő buszjáratok az új Szikratávíró utca megállóhelyet érintve közlekednek.

Január 15-től a 179-es vonalon Csepel, Szent Imre tér felé közlekedő buszjáratok a csepeli Szabadkikötő területének jobb kiszolgálása érdekében annak területére behajtva, az új Szikratávíró utca megállóhelyet érintve közlekednek. A menetrendi fejlesztésre a 2017. október-novemberében lezajlott társadalmi egyeztetést követően kerül sor, amelynek során mintegy száz, döntő többségében támogató észrevétel érkezett – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Csepel, Szent Imre tér felé közlekedő buszok január 15-től (hétfőtől) a Közvágóhíd H–Kvassay Jenő út–Weiss Manfréd út, majd a csepeli Szabadkikötő területére betérve a Wein János út–Szikratávíró utca útvonalon, ezt követően a Weiss Manfréd úttól változatlanul, menetrendjük szerint haladnak tovább. A kikötő területén a 179-es busz megáll az új Szikratávíró utca megállóban.

A menetrendi fejlesztésnek köszönhetően a 179-es busz a jelenleginél kényelmesebb és gyorsabb eljutást biztosít a Szabadkikötő belső részei felé igyekvők részére, miközben a járat további útvonala és megállási rendje nem módosul. A Közvágóhíd H irányába tartó buszok útvonala nem változik. A járat új menetrendje már elérhető a BKK honlapján.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.