BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyarországgal tervez a Hyundai

A megújuló energiaforrások kiaknázásához kapcsolódó technológiák fejlesztése céljából fejleszti kutató-fejlesztő tevékenységét hazánkban a Hyundai Electric & Energy Systems – jelentette be a cég hétfőn.

A dél-koreai Hyundai Electric & Energy Systems hétfőn bejelentette, hogy a megújuló energiaforrások kiaknázásához kapcsolódó technológiák fejlesztése céljából erősíti kutató-fejlesztő tevékenységét Magyarországon.

A vállalat a közelmúltban egy nagy központban egyesítette Budapesten két kutató-fejlesztő bázisát, hogy legyártsa és tesztelje a kutatás-fejlesztés terén alkalmazott termékek prototípusait.

A dél-koreai cég olyan energiaátalakító technológiák fejlesztését tervezi, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a kis lakóközösségek és ipartelepek megújuló energiaforrásokból nyert villamos energiával való ellátásához – áll a vállalat közleményében.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.