BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Oracle közel tízmilliárdos bevételre tett szert

Az Oracle Corporation bejelentette 2018-as pénzügyi évének harmadik negyedéves eredményeit.

A szoftverszolgáltató teljes árbevétele 6 százalékkal 9,8 milliárd dollárra nőtt 2018-as pénzügyi évének harmadik negyedévében az előző év azonos időszakához képest.

A teljes szoftver (felhőben és felhasználónál telepített) bevétele 8 százalékkal 8 milliárd dollárra emelkedett, míg a szoftverszolgáltatásokból (SaaS/Software-as-a-Service) származó bevétel 33 százalékkal 1,2 milliárd dollárra nőtt.

A platform- és infrastruktúra szolgáltatásokból (PaaS és IaaS) származó bevétel 28 százalékkal 415 millió dollárra növekedett, a pedig teljes felhő árbevétel 32 százalékkal növekedéssel 1,6 milliárd dollárt tett ki.

Forrás: AFP

Larry Ellison, az Oracle technológiai igazgatója kiemelte: “Az Oracle önvezérlő adatbázisa már elérhető az Oracle felhőben, és ezt további autonóm szolgáltatások fogják követni. Ebben a pénzügyi évben önvezérlő adatelemzési, mobil, alkalmazásfejlesztési és integrációs szolgáltatásokat tervezünk piacra vinni. Az Oracle új önvezérlő platformszolgáltatásai az automatizáció és költségcsökkentés eddig ismeretlen szintjét nyújtják ügyfeleinknek.”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.