BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Burkolatjavítási munkák az M1-esen

Az M1-es autópályán március 8-9-én újabb burkolatjavítási munkálatokat végeznek, így több szakaszon is lezárásra kell számítaniuk az autósoknak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint.

Útburkolatjavítási munkálatokat végeznek az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán március 8-án, csütörtökön Tatabánya térségében a 61-es kilométerszelvény közelében lévő hídon, Zsámbék térségében a 29-es és a 28-as kilométerszelvények között, Biatorbágy térségében a 17-es és a 16-os (M0-s autóút felhajtósávja) kilométerszelvények között – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Ezután pénteken a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 31-es kilométerszelvény környékén folytatják majd a munkát, de ezzel párhuzamosan a Budapest felé vezető oldalon a 35-36-os, illetve a 43-44-es kilométerszelvények között is dolgoznak majd a külső sávban.

A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság. Közleményükhöz hozzátették: az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.