BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nehezebb lesz a közlekedés a fővárosban

Több fővárosi villamos útvonala is változik vágányfelújítási munkálatok miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint.

Vágányfelújítás miatt a 19-es és a 49-es villamos április 9-én az első járatindulástól április 29-ig, az utolsó járat indulásáig rövidített útvonalon a Bécsi út/Vörösvári út, illetve a Deák Ferenc tér M és a Csóka utca között közlekedik majd – adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A vállalat felhívta a figyelmet, hogy a munkálatok miatt a villamosokkal Kelenföld vasútállomás nem lesz elérhető.

Forrás: MW

A villamosok helyett Kelenföld vasútállomás és a Csóka utca között 19-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik. A Kelenföldi vasútállomás elérésére a BKK javasolja az alternatív eljutási lehetőségek, elsősorban az M4-es metró, valamint az 58-as busz igénybevételét. A korlátozás oka, hogy a BKV Zrt. a Bartók Béla úton és a Vasút utcában felújítja a villamos vágányokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.