BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új partnerrel bővült az EY

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban. Az új partner idén márciusától támogatja a szervezet ügyfeleit többek között vállalatuk teljesítményének és hatékonyságának növelésében, valamint a ma már nélkülözhetetlen digitális átállás folyamatában.

Demeter Ákos a bankszektorban kezdte a karrierjét, ahol először a K&H, majd a CIB vállalatnál összesen nyolc évet töltött el különböző pozíciókban. Ezt követően váltott a professzionális tanácsadói munkakörre. Karrierjének következő nyolc évét a Boston Consulting Group-nál (BCG) töltötte, a pénzügyi terület mellett a telekommunikáció, a közlekedés és az energia szektorhoz kapcsolódó projekteket is vezetett.

Az EY csapatához a Deloitte-tól érkezik, ahol az elmúlt három évben partnerként dolgozott.

A szervezetnél globális felelőssége volt a legfontosabb ügyfelek big data megoldásainak kezeléséért, és jelentős stratégiai, valamint digitalizáció fókuszú megbízásokat is irányított.

Az EY üzleti tanácsadással foglalkozó részlegénél Demeter Ákos vezeti majd a pénzügyi szektorral foglalkozó tanácsadási aktivitást, valamint általában a vállalatok teljesítményének növelését és a digitális átállását segítő csapatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.