BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bevásárolt az OTP a Corvin Sétányon

Közel 100 000 négyzetméter irodaterületre bővül az OTP Ingatlan Befektetetési Alapkezelő által kezelt ingatlanok portfóliója.

A Finext Vagyonkezelő tájékoztatja a befektetőket, hogy 100 százalék tulajdonában álló leányvállalata, a Corvin 5 Projekt Ingatlanfejlesztő Kft. a 2019. szeptember 20. napján megkötött adásvételi szerződésben vállaltaknak megfelelően eladja a Corvin Technology Park irodaház második ütemét az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alapnak – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán.

Forrás: MTI / MTVA

A tulajdonosváltással közel 100 000 négyzetméter irodaterületre bővül az OTP Ingatlan Befektetetési Alapkezelő által kezelt ingatlanok portfóliója a Corvin Sétányon, a mostani tranzakció összesen 27 300 négyzetméteres ’A’ kategóriás irodakomplexum két ütemét foglalja magába.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.