BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pénteken nyithatnak a közműszolgáltatók ügyfélszolgálatai

Ezt javasolja a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.

Az országos korlátozások fokozatos enyhítésével a közmű­szolgáltatók ügyfélszolgálati irodáira vonatkozó kötelező zárva tartás is megszűnt.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) legújabb közleménye szerint arra hívja fel a szolgáltatókat, hogy gondos felkészülés után péntektől, az óvintézkedések maximális betartásával tegyék lehetővé az ügyfélszolgálatok látogatását, a fogyasztók számára pedig azt javasolja, hogy ha tehetik, továbbra is a digitális platformokon intézzék ügyeiket.

Fotó: Getty Images

Mint írták, a hivatal kérése szerint arra hívja fel a közmű­szolgáltatókat, hogy megfelelő és gondos felkészülés után ügyfélszolgálati irodáikban

a pénteki nappal kezdődően tegyék lehetővé az ügyfélfogadást,

és dolgozóik, valamint az ügyfelek egészsége érdekében továbbra is tartsák be a szükséges óvintézkedéseket.

A közlemény szerint az ügyfélszolgálati irodák nyitva tartásáról, az időpontfoglalás lehetőségeiről és az irodákban bevezetett egészségvédelmi intézkedésekről a felhasználók a szolgáltatók honlapján, közösségi felületein, az irodáknál kihelyezett tájékoztatókon és a call centereken keresztül kaphatnak bővebb információt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.