BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Amazon megnyitotta az első divatüzletét Los Angelesben

A harmincezer négyzetméteres helyiségben algoritmusok segítik a vásárlást.

Amazon Style néven nyílt meg az Amazon első fizikailag megközelíthető divatüzlete Los Angelesben

– írja a Fast Company portál. Amazon Go és Amazon Fresh néven már vannak más boltjaik is, amelyek elsősorban az élelmiszerekre koncentráltak, azonban ez az első, amely a divatra fókuszál.

A harmincezer négyzetméteres helyiségben algoritmusok ajánlgatják a ruhákat és a kiegészítőket a vásárlóknak, miközben a hagyományos boltok hangulatát is visszaadják, amely a pandémia óta már nagyon hiányzott az embereknek.

1240882696 Glendale, CA - May 24: The new Amazon Style clothing store at The Americana at Brand mall in Glendale Tuesday, May 24, 2022. Customers can browse products and use the Amazon Shopping app to send items to a fitting room where they can use a touchscreen to browse more options, rate items and request more sizes or styles that are delivered directly to their room within minutes.(Photo by Hans Gutknecht/MediaNews Group/Los Angeles Daily News via Getty Images)
Fotó: Hans Gutknecht / Los Angeles Daily News via Getty Images

Ha nézelődés közben megtetszik valami, akkor egy QR-kóddal lehet beolvasni a telefonon keresztül a cikkszámot, és már a próbafülkében vár, amit fel szeretnénk próbálni. 

A fülkékben megjelenik egy másik, sokak által áhított technológia, még pedig, hogy 

érintőképernyőn keresztül lehet válogatni a többi alternatíva, a színek és a méretek között, és ha nincs kísérő, próba közben is lehet lehet darabokat berendelni. 

Ezek a lehetőségek rengeteg fölösleges kört spórolnak meg. 

A hatalmas helynek köszönhetően a fülkékben nem kell összehúznia magát az embernek, és nem gyűrűdnek a termékek sem, hanem komplett gardróbok állnak rendelkezésre. A modern technológia ellenére a boltok nem önkiszolgálóként működnek, hanem alkalmazottak is dolgoznak az üzletben. A vásárlók kényelmét szolgálja egy másik opció is, 

az Amazon honlapján kiválasztott termékeket a fizikai üzletbe szállítják, hogy megvétel előtt fel lehessen őket próbálni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.