BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy projektet fejezett be a Ganz

A Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. az indonéziai Darmo Grande – Simpang elektromos alállomáson és a holland Damco Auminium Delfzijl Coöperatie (Aldel) vállalat számára nyújtott karbantartási szolgáltatást.

A transzformátorok, valamint nagy teljesítményű villamos motorok és generátorok gyártásával, illetve nagyfeszültségű készülékek szervizelésével foglalkozó vállalat gázzal szigetelt kapcsolóberendezések (GIS) karbantartási tevékenységét végezte az indonéziai Darmo Grande – Simpang elektromos alállomáson és a holland Damco Auminium Delfzijl Coöperatie (Aldel) cég számára. A nehézgépgyártó társaság az energiaátvitel és -elosztás piacán szakértő vállalatként biztosít karbantartási tevékenységet ügyfelei számára.

2021.07.07. BudapestGanz Engineering és Energetika Gépgyártó Kft.foto: Kallus György/Világgazdaság 2021.07.07. Budapest
Ganz Engineering és Energetika Gépgyártó Kft.
Fotó: Kallus György / Világgazdaság 

A 2020-ban alapított cég kiemelt hangsúlyt fektet arra is, hogy a gyártás mellett a szervizüzletág tevékenységét tovább bővítse, földrajzilag, illetve technológiai értelemben.

Szerviztevékenysége során a társaság nemcsak a telepítést, a tesztelést és az üzembe helyezést végzi, hanem helyszíni diagnosztikával, alkatrész- és élettartam-kezeléssel is támogatja az ügyfeleit.

A hollandiai Damco Auminium Delfzijl Coöperatie (Aldel) vállalattal való együttműködés keretében a Ganz szakemberei egy 2005-ben, a tápiószelei üzemben gyártott kapcsolóberendezés teljes körű karbantartási munkálatait végezték el két hónap alatt, 80 millió forint értékben.

A Kelet-Jávában található Darmo Grande – Simpang elektromos alállomás esetén a vállalat munkatársai 2022 januárja óta felügyelik az 1988-ban, szintén a tápiószelei üzemben előállított GIS-berendezés teljes körű szervizelési munkálatait. A közel fél évig tartó, 620 millió forint értékben teljesített szervizelési projekt augusztus végén zárult, az egységet pedig sikeresen üzembe helyezték a Ganz munkatársai.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.