BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
CHENNAI, INDIA, 24TH JULY 2023: Twitter X with bird logo in holding mobile and Elon musk picture in blurred laptop screen background.

Hamarosan az X-en keresztül is lehet telefonálni

Musk egy lépéssel közelebb került a hőn áhított szuperalkalmazásához.

Az X közösségi médiaplatform, a korábbi Twitter a tervek szerint hamarosan bevezetné a hang- és videóhívásokat, tovább bővítve az alkalmazás funkcióit, amivel tartósan is előnybe kerülhet a Meta által nemrég bemutatott riválisával, a Threadsszel szemben – írta a Reuters.

CHENNAI, INDIA, 24TH JULY 2023: Twitter X with bird logo in holding mobile and Elon musk picture in blurred laptop screen background.
Fotó: Shutterstock

A platform tulajdonosa, Elon Musk az X-en jelentette be a tervezett funkciókat, amelynek a használatához elvileg nem lesz szükség telefonszámra, és amely az IOS és Android készülékeken, valamint a személyi számítógépeken is elérhető lesz.

Azt egyelőre még nem árulta el, hogy ezek az új eszközök mikor lesznek bevezetve az alkalmazásra.

Miután megvásárolta a Twittert, majd átnevezte X-re, Musk többször is jelezte, hogy a platformot egy olyan szuperalkalmazássá akarja alakítani, amely az üzenetküldéstől a közösségihálózat-építésen át egészen az online fizetésekig „szinte mindenre képes lesz”.

Az ötlet alapjául a kínai Tencent WeChat nevű appja szolgál, amely pár év alatt a mindennapi élet részévé vált a lakosság jelentős része számára.

Musk, aki májusban új vezérigazgatót nevezett ki a közösségimédia-vállalat élére, továbbra is az X termékfejlesztését vezeti, és a telefonos szolgáltatások mellett a hírfolyamok átalakításán dolgozik.

Trump visszatért a Twitterre

Két és fél év után posztolt újra a republikánus elnökjelölt az oldalon.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.