BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még mindig hatalmas sorok kígyóznak a Primark előtt – videó

Délutánra és estére sem lett kisebb a sor az üzlet előtt. A Primark kedden reggel nyitotta meg első boltján Magyarországon, és rengeteg vásárló volt kíváncsi a kínálatra.

Ahogy arról a Világgazdaság is beszámolt, kedden reggel 10 órakor megnyílt Magyarország első Primark üzlete, és már reggel javában sorban álltak a vásárlók a bolt előtt. A délelőtti beszámolók szerint a nyitásra ugrásszerűen megnőtt a sorban állók száma, a bolt elé még egy hosszú kordont is kihúztak, s a kígyózó sorok estére sem hagytak alább.

Business In Poland Ahead Of Black Friday, Primark
Még mindig hatalmas sorok kígyóznak a Primark előtt / Fotó: NurPhoto / AFP

„Ugyanúgy áll a sor, rengetegen vannak még mindig” – válaszolta egy nő a Primark Magyarország Facebook-csoportban, egy másik kommentelő pedig azt írta, hogy „nem normális dolognak tartom! Jó sokan nem dolgoztak ma, és iskola se volt.”

Gyorsan pörög a sor, mivel 18 pénztár üzemel, és 2 ember van egy pénztárban, akik segítik egymás munkáját. Biztonsági emberek terelnek, hogy zavartalan legyen a vásárlás a sorban állóktól. A sor végén tábla jelzi, hova kell beállni, ki az utolsó a sorban

– írta egy másik kommentelő, szemléltetve a jelenlegi helyzetet a Primark-üzlet előtt. A kígyózó sorról még videót is megosztottak a csoportban:

Maciej Podwojski, a Primark kelet-közép-európai vezetője elmondta, hogy a környező országokból is természetesen számítanak vásárlókra, de elsősorban a magyarországi fogyasztókra koncentrálnak. Elismételte a cég irányelvét, hogy mindenki számára jó minőségű és elérhető áron kívánnak termékeket nyújtani, ez  ma már kiegészült azzal a célkitűzéssel is, hogy a termékek fenntartható módon készüljenek.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.