BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Európa-bajnokságot nyert a BKV két villamosvezetője

A Frankfurtban ma tartott, 11. Tram-EM European Tramdriver Championshipen a magyar versenyzők lettek a győztesek.

Schneider Krisztina és Bodnár Ákos, a BKV Zrt. villamosvezetői fantasztikus eredményt értek el a frankfurti Villamosvezető Európa-bajnokságon, elhozták az aranyérmet Budapestnek – adta hírül Facebook-oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

Fotó: BKV

Mint írta, Krisztina háromgyermekes édesanya, 2010 óta dolgozik a BKV-nál, míg Ákos 25 éves, és mindössze három éve vezet villamost.
„Mindig van okunk büszkének lenni a Budapest-család tagjaira, hiszen ilyen kiváló kollégák teszik naggyá ezt a város” – írta Karácsony Gergely, aki gratulált a kivételes eredményhez.

A közösségi oldalán gratulált a nyerteseknek Vitézy Dávid is, rámutatva, hogy a Frankfurtban ma tartott, 11. Tram-EM European Tramdriver Championshipen a magyar versenyzők lettek a győztesek. A vesenyzőket dr. Varga Zoltán készítette fel.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.