BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Romániai magánegészségügyi szolgáltató terjeszkedik Magyarországon

Érsebészettel bővíti portfólióját az RMC Clinics az akvizíció után. A cég további felvásárlásokra is készül a következő években.

Felvásárolta az RMC Clinics tulajdonosa, a romániai központú MedLife S.A. az érsebészettel foglalkozó VP-Med Kft.-t, így az RMC Clinics érsebészeti szolgáltatásokkal bővíti a többek között magzati diagnosztikát, gyermekgyógyászatot, fogászatot és egynapos sebészetet is magába foglaló portfólióját – derül ki a magánegészségügyi szolgáltató keddi közleményéből.

magánegészségügy
Új tulajdonosa van a VP-Mednek, de az alapító továbbra is szerepet kap a cég vezetésében / Fotó: VP Med

A szeptember végén lezajlott felvásárlásról Dr. Csermely Gyula, a MedLife csoport magyarországi igazgatója elmondta, hogy az RMC Clinics meglévő szervezeti felépítéséhez hasonlóan működő partnert kerestek, de fontos volt az is, hogy mind a két cég számára fontos legyen a szakmai fejlődés, az utánpótlásnevelés és a páciensközpontú hozzáállás.

Bővül az egynapos sebészeti kínálat a felvásárlással

A felvásárlással az RMC Clinics egynapos sebészeti szolgáltatásai is bővülnek, ám az akvizíció után is kulcsszerepet kap a vállalat vezetésében a VP-Med Kft.-t alapító Dr. Szabó Attila. A közlemény szerint az oktatást és az utánpótlásnevelést mind a két cég fontosnak tartja, ezért ezeket a célokat nem volt nehéz összehangolni. Az RMC Clinicsnél akkreditált mentorrendszerrel támogatott szonográfusképzés folyik, 

a VP-Med Kft. pedig már indulásakor is oktatóközpontként működött.

A felvásárlás után jelenleg zajlik a két szervezet működésének egységesítése, ám a csoport további felvásárlásokra is készül mind a járóbeteg-ellátás, mind az egynapos sebészeti beavatkozások területén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.