BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Brazíliában – hátborzongató videó

Senki sem élte túl a balesetet.

Lezuhant egy utasszállító repülőgép 62 emberrel a fedélzetén a brazíliai Sao Pauo államban. A GloboNews tévéállomás felvételein egy hatalmas terület lángol, füst gomolyog valószínűleg a gép üzemanyagtartályából.

A közösségi oldalakra feltett felvételeken pedig az is látszik, hogy a gép hatalmas sebességgel, pörögve zuhan a föld felé Vinhedo város közelében.

A Voepass társaság elsőre semmiféle információval nem tudott szolgálni arról, hogy túlélte-e valaki a tragédiát, jelentette a Sky News.

A CNN amerikai hírtelevízió jelentése szerint Luiz Inácio Lula da Silva elnök egy dél-brazíliai rendezvényen megkérte az embereket, hogy egy perc csenddel emlékezzenek a gépen lévőkre, „akik a jelek szerint mind meghaltak”. Ezt percekkel később a hatóságok hivatalosan is megerősítették.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.