BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatékonyságjavítást várnak az MVM új vezetőitől

Hat új kinevezésről szól a bejelentés, a menedzsment változtatása az üzletmenetet nem érinti.

A hatékonyság javítása érdekében 2023. május 8-tól átalakul az MVM Zrt. menedzsmentje – tette közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján az MVM Energetika Zrt.

Budapest, 2021. június 5.Az MVM Energetika Zrt. székháza a fővárosban a Szentendrei út 207-209. alatt. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az általa irányított társaságcsoport (MVM Csoport) tevékenységi területe a magyar nemzetgazdaság egyik legfontosabb, stratégiai jelentőségű ágazata, a villamosenergia-ipar. A cég jogelődje az 1963-ban létrejött Magyar Villamos Művek Tröszt volt.MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt. Budapest, 2021. június 5.
Az MVM Energetika Zrt. székháza a fővárosban a Szentendrei út 207-209. alatt. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az általa irányított társaságcsoport (MVM Csoport) tevékenységi területe a magyar nemzetgazdaság egyik legfontosabb, stratégiai jelentőségű ágazata, a villamosenergia-ipar. A cég jogelődje az 1963-ban létrejött Magyar Villamos Művek Tröszt volt.
MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Javítani kell az állami energiaipari csoport hatékonyságát.
 Fotó: Branstetter Sándor / MTI

A bejelentés szerint Mátrai Károly vezérigazgató Tamáska Józsefet általános vezérigazgató-helyettesnek, Deme Krisztiánt ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettesnek, Kiss Csabát termelési vezérigazgató-helyettesnek, Bally Attilát műszaki vezérigazgató-helyettesnek, Szappanos Sándort támogatási és fejlesztési portfóliómenedzsment-igazgatónak, Martini Rékát stratégiai és tranzakciós igazgatónak nevezi ki. Az új struktúrának köszönhetően – állítja a közlemény – az MVM szervezete egyszerűbb, átláthatóbb és mindenekelőtt versenyképesebb lesz.

A változás az üzleti folyamatokat nem érinti. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.