BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már magától lélegzik az újraélesztett focista

Damler Hamlin magához tért, helyreállt a légzése és beszélni is tudott már.

Kivették a csöveket Damar Halmin szájából, és már önállóan lélegzik a profi amerikaifocista, aki még kedd hajnalban szenvedett súlyos szívleállást egy ütközés után. A Buffalo Bills NFL-csapat védőjátékosát a pályán kellett újraéleszteni, hosszú percekig küzdöttek az életéért, mire sikerült stabilizálni az állapotát és kórházba vinni. 

Buffalo Bills v Jacksonville Jaguars
Fotó: Don Juan Moore / Getty Images

A BBC híre szerint Hamlin azóta már beszélni is tudott családtagjaival, illetve csapattársaival Facetime-on keresztül. 

Orvosai szerint Hamlin elképesztő javuláson ment át, és minden korábbi várakozást felülmúlt. 

Hamlin először csütörtök este tért magához, akkor még lélegeztették, és írásban rögtön arról érdeklődött, ki nyerte a mérkőzést. Orvosai pedig azt mondták neki, hogy ő nyert, az élet játékában. 

A Bills Bengals elleni mérkőzését a sokkoló incidens után félbeszakították, és a jelenlegi állás szerint nem is fejezik már be. Az NFL rájátszásának sorrendjéről is döntő mérkőzés elmaradása így alaposan átírja a menetrendet, ennek megtárgyalása még tart. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.