BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megtörték a hallgatást a Jóbarátok sztárjai: közösen nyilatkoztak Matthew Perry haláláról

Közös nyilatkozatot adtak ki a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halála után. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer napokat vártak a közleménnyel, amelyben kifejezték bánatukat, és azt is közölték, hogy egyelőre nem találják a szavakat. Azt ígérték, hogy idővel többet is mondanak majd.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer több nap hallgatás után megszólalt Matthew Perry haláláról. Az 1990-es évek talán legnépszerűbb sorozatában, a Jóbarátokban Chandler Binget alakító Perry múlt héten szombaton hunyt el.

Friends
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer közös nyilatkozatot adott ki Matthew Perry haláláról.
Fotó: AFP

Az E! News vette észre Perry egykori színésztársainak a közös nyilatkozatát, amelyben gyászolják a sztárt.

Mind megrendültünk Matthew elvesztése miatt. Mi nem csak kollégák voltunk. Egy család vagyunk

– írták a Jóbarátok sztárjai. Hozzátették, hogy rengeteg mindent szeretnének mondani Perry halálával kapcsolatban, de egyelőre a gyásszal foglalkoznak, hogy búcsút vehessenek a barátjuktól. Azt ígérték, hogy később bővebben is beszélni fognak a tragédiáról.

Idővel többet mondunk majd az esetről, de egyelőre túl nehéz beszélni. Most fejben és lélekben Matty családjával vagyunk

– tették hozzá.

Matthew Perry a Jóbarátokkal vált híressé. Karaktere, Chandler Bing a sitcom talán legkedveltebb karaktere volt. A színész október 28-án halt meg kaliforniai otthonában, ahol vízbe fulladt a saját jakuzzijában. 

Matthew Perry 54 éves volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.