BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Woody Allen videóját a világsajtó is felkapta, most Kern üzent a világsztárnak – videó

Kern András üzente Woody Allennek, hogy Magyarországon sokan imádják a munkásságát.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy negyven évvel ezelőtt, 1983 novemberében mutatták be a Vígszínházban Woody Allen romantikus vígjátékát, a Játszd újra, Sam!-et, amely azóta is játszanak és a kezdetektől kezdve Kern András a darab főszereplője. 

20230620 Ráckeresztúr
Ma este gyilkolunk című krimikomédia forgatása
Fotó: Máté Krisztián (MK) 
MW bulvár
képen: Kern András színész
Fotó: Mediaworks,  Getty Images

Woody Allen a nappalijából jelentkezett be és köszöntötte Kern Andrást. 

A negyvenedik évforduló miatt köszönte meg, hogy Kern életre keltette a karaktereit a filmvásznon és a színpadon is.

Nagyon megható volt, szép és felemelő. Nagy dolognak tartom, hogy egy Oscar-díjas rendező, színész és író üzent nekem és köszönt. Ez nagy dolog

– mondta Kern a Tények Plusznak. Azt is mondta, hogy egy nagyon kedves dolog volt a köszöntés a hollywoodi sztártól, mert „ő nem egy ilyen haverkodós”. Most Vígszínház művésze is üzent Woody Allennek: „Meg voltam hatódva és még sokan. Ez egy kicsi ország, most mindenki napokig erről beszél majd, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt. Úgyhogy nagyon köszönöm ismét” – mondta.

„Mit kívánhatnék? A mi korunkban persze, egészséget, így egy kicsit visszaismétlem, amit te mondtál: folytasd még 20, 40, 60 évig, és csináld a zseniális dolgaidat a színjátszásban, színdarabírásban, filmrendezésben és akkor nekem is lesz dolgom veled. Itt, Magyarországon” – mondta Kern 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.