BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Horst Fuchs

Hónapokon keresztül titkolták, de kiderült: meghalt Horst Fuchs, a Teleshop sztárja

Horst Fuchs július 11-én hunyt el, az ismert német tévés halálának körülményei egyelőre ismeretlenek.

Hetvenhét éves korában meghalt Horst Fuchs, a Teleshop legismertebb alakja. A hírt a közelmúltban a család tette közzé a Benu.at nevű osztrák oldalon. Az is kiderült, hogy a közismert tévés július 11-én hunyt el. Fuchs halálának körülményei egyelőre ismeretlenek, és ez a fajta titkolódzás jellemző volt Fuchsra, hiszen paradox módon a német tévés sztár mindig tartózkodó volt a médiával szemben, korábban szinte alig adott interjúkat – írta meg a Neewsbeezer.

Horst Fuchs
Fotó: Horst Fuchs Facebook

Horst Fuchs megjelenése a képernyőkön az ezredfordulón összetéveszthetetlen volt: kopasz fej, fülbevaló és hatalmas gyűrűk. Az terjedt el róla, hogy bármit el tudott adni a tévén keresztül. Főleg a csúcsidőn kívüli délelőtti és esti órákban lehetett látni a képernyőkön. A magánéletéről nem lehet semmit tudni, a közösségi oldalakon sem volt aktív. A Facebookon tizenkét éve tett közzé egy videót, amelyen a budapesti könyvbemutatóját örökítették meg.

Közép- és Kelet-Európa szinte minden országában sikeres volt. Két rajongói klubot is alapítottak a tiszteletére: egyet Németországban, a másikat pedig Csehországban. 

Talán még több néző bírálta őt, amiért profitált az emberek hiszékenységéből.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.