BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még élvezhetjük napsütést, de érkezik a jégverés

Csütörtökön 18 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. A napsütést pénteken felválthatja a csapadék.

Csütörtökön délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de zápor csak elszórtan fordul elő. A délkeleti szél többfelé lesz élénk – írta meg a koponyeg.hu. 18 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Sunlight,In,The,Green,Forest,,Spring,Time
tavasz, spring, napsütés, jóidő, jó idő
Még élvezhetjük napsütést, de érkezik a jégverés / Fotó: Shutterstock

Pénteken a reggelig tartó záporok, zivatarok után átmenetileg többórás napsütés várható, majd az egyre magasabbra törő gomolyokból ismét többfelé alakulhat ki csapadék, akár felhőszakadás, jégeső. A délkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 22-23 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton a reggeli párásság után sok napsütésre számíthatunk, már csak északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor. 21 és 26 fok közé melegszik a levegő.

Pünkösdvasárnap eleinte napos idő valószínű, majd délután délnyugat felől szórványosan alakul ki zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül. 22-29 fokos maximumok lesznek.

Pünkösdhétfőn a napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar. 25 fok körüli nyárias meleg várható. Az északkeleti szél néha megélénkül.

Kedden az erősen gomolyfelhős égből többfelé fordulhat elő zápor, zivatar, felhőszakadás. A csapadékos idő ellenére marad a 25 fok körüli meleg.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.