BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Monte-Carlo Television Festival 60th Anniversary Reception

Patrick Duffyval a főszerepben ősszel érkezik a magyar vígjáték – kijött a film előzetese

Megjelent a Lepattanó első trailere, a filmben a Dallas Bobbyja is játszik.

Szeptember végén érkezik a mozikba Vékes Csaba, a Szia, Életem! író-rendezőjének romantikus sportvígjátéka, a Lepattanó című film. A film főszereplője Scherer Péter mellett Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Rába Roland, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán – és a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy.

Monte-Carlo Television Festival 60th Anniversary Reception
Fotó: AFP

Tavaly Budapest mellett Vácon forgatták Patrick Duffyval a Lepattanó című vígjátékot. 

A Dallas című sorozat egykori főszereplőjének volt ideje a magyar fővárost megnézni, és ellátogatott a Terror Háza Múzeumba is. „Alapvetően amikor a telefon csörög, és felkérnek feladatokra, általában New Yorkba vagy Kanadába hívnak forgatni. Amikor a képviselőimhez megérkezett ez a telefon, hogy eljönnék-e Magyarországra, felkaptam a fejem. Érdekelt, de közöltem, hogy szeretném látni előbb a forgatókönyvet” – mondta korábban Patrick Duffy. Azt is elmondta, 

sosem tapasztalta még, hogy mennyire szerették a nézők a Dallast Magyarországon, csak most szembesült vele, mit jelentett a sorozat egy posztszocialista országban. 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.