BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
74th Cannes Film Festival, New Worlds : The Cradle of Civilization
Bill Murray
Tököl
Magyarország

Tökölön pihen a legendás Bill Murray

Az amerikai színész először járt Magyarországon. Sok időt töltött vidéken, emellett Budapestet is megnézte. Tököli vendéglátói elárulták, mit szeretett a legjobban.

Az egyik leghíresebb amerikai színész, Bill Murray Magyarországon töltött pár napot – számolt be a hírről a Blikk. Ezúttal nem munka ügyben érkezett, hanem hogy meglátogassa barátját, egykori limuzinsofőrjét aki jelenleg Tökölön él.

74th Cannes Film Festival, New Worlds : The Cradle of Civilization
Bill Murray
Tököl
Magyarország
Bill Murray jól érezte magát hazánkban, Tökölön élő barátait látogatta meg / Fotó: Anadolu via AFP

Régóta mondtam neki, hogy egyszer meglátogatom Magyarországon, és most, hogy Németországban forgattam, úgy gondoltam, ideje beváltani az ígéretemet

– mondta a lapnak a Murray, majd hozzátette, hogy nagyon jól érzi magát itt, csodálatosnak tartja az országot.

A színész először járt hazánkban és sok időt töltött vidéken, de Budapestet is megnézte, ahol egy borfesztiválra is ellátogatott. „Vitathatatlanul gyönyörű ez a város. Kis nehézséget okozott, hogy cigányzenét találjunk, de ma este újra megpróbáljuk, vagy csak cigányzenészeket hívunk a házhoz” – tette hozzá a színész.

A színész barátai elmesélték, hogy Murray-t kifejezetten a magyar ételek érdekelték. 

Két napja cigánypecsenyét ebédelt, most pedig a csirkepaprikást hajkurássza, amit mindenképpen meg akar kóstolni.

– mondták.

Elmondásuk szerint Murray-nek semmiféle sztárallűrje nincs. „Képzeljék el, hogy ez a pasas még életében nem szedett fáról cseresznyét, most, a mi kertünkben csinálta először, és úgy ette, hogy mindene csupa cseresznyelé lett” – mondta a színész vendéglátója, Michael Stenger.

Tököl után Dörgicsére is ellátogatott Murray

A színész hétfőn alaposan meglepte dr. Kaáli Gézát, a Kaáli Autó- és Motormúzeum tulajdonosát, amikor bejelentkezett, hogy szeretné megnézni a dörgicsei gyűjteményt. A világsztár kora délután érkezett a barátaival, és azonnal tátva maradt a szeme-szája: órákon át barangolt az autócsodák között, hallgatva Kaáli professzor történeteit a járművekről.

Murray remélhetőleg most ki tudott kicsit kapcsolódni és nyugodtan pihenni, bár volt olyan, amikor ez nem jött össze, pár éve több százezer dollárnyi kriptovalutát loptak el tőle.

Hollywoodban sem minden a pénz: színészek, akik „fillérekért” vállaltak szerepeket, mint Clooney és Lopez

Jelenleg a legjobban kereső hollywoodi színészek akár 20 milliót is eltesznek egy filmért. Gyűjtésünkben azokat a színészeket válogattuk össze, akik a sok millió dollárról mondtak le, hogy szerepelhessenek egy alkotásban, és ezt a szakma legalább egy fontos jelöléssel jutalmazta. Jonah Hilltől George Clooneyn keresztül Beyonce-ig.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.