BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszatért a hőség, és tartósnak is ígérkezik

Napos és nagyon meleg időjárásra van kilátás az előttünk álló egy hétben.

Zömmel csapadékmentes, napos idő várható az előttünk álló egy hétben, helyenként akár 40 fokhoz közelítő csúcshőmérsékletekkel – derül ki a Köpönyeg.hu szombaton kiadott előrejelzéséből.

20240716 Budapest
Kánikula, hőség, időjárás
Fotó: Kallus György LUS Világgazdaság VG
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

Szombaton

Derült, száraz időre számíthatunk. Szinte alig lesz felhő az égen. Eső kizárt. 30-37 fokos országos hőség várható. Az észak-nyugati szél néha megélénkül.

Vasárnap

Derült, száraz időre számíthatunk. Szinte alig lesz felhő az égen. Eső kizárt. 30-37 fokos országos hőség várható. Az észak-nyugati szél néha megélénkül.

Hétfőn

Sok napsütés valószínű kevés gomolyfelhővel. Nem lesz továbbra sem csapadék. 34-35 fok körüli kánikula ígérkezik.

Kedden

Igazi strandidőre van kilátás sok napsütéssel, eső nélkül. Az Alföldön már forró lesz a levegő, akár 37-39 fok is lehet.

Szerdán

A napsütés mellett magasra törnek a gomolyok, és főleg a Dunántúlon már kitörhet zivatar. A keleti szél többfelé megélénkül. 33-39 fokos hőség valószínű.

Csütörtökön

Tovább tombol a forró nyári idő, kis esély van frissítő zivatarra. Az észak-nyugati szél megélénkül. Egyelőre marad a 35 fok körüli, tikkasztó meleg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.