BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kulisszák mögött: így készül a Ványa bácsi feldolgozása

Javában zajlik Csehov egyik legismertebb színpadi művéből, a Ványa bácsiból készülő film forgatása. Most kivételesen a sajtót bejárhatta a forgatás helyszíneit.

Tahitótfalui forgatási helyszínén látta vendégül a sajtó munkatársait Megafilm Service. A Ványa bácsi – Buborékkeringő című film a képzeletbeli Vojnár Majorban játszódik, a történet Csehov klasszikusának filmes feldolgozása – olvasható a Megafilm sajtóközleményében.

Forrás: Megafilm


A Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor producerpáros nevével fémjelzett televíziós játékfilm forgatásának a félidejében kaptak lehetőséget a média munkatársai, hogy bepillantsanak a kulisszák mögé. Az alkotókkal és a jelen lévő művészekkel készített interjúk mellett beleforgathattak az egyik készülő jelenetbe is, amelyben Molnár Piroska (Rozália), Csarnóy Zsuzsanna (Mária) és Martos Hanga (Léna)  játszott.

A film Csehov Ványa bácsi című, ma is aktuális drámájának szabadon kezelt átirata. Érdekessége, hogy a tévéfilm kiindulópontja a Thália Színház Télikertjében repertoáron lévő Ványa bá című előadás, és a szereplők is ugyanazok a művészek. Ványa bácsi, vagyis Iván szerepében Görög Lászlót láthatjuk, partnerei Szervét Tibor (Jakab), Szabó Győző (Doktor), Czakó Julianna (Léna), Molnár Piroska (Rozália), Csarnóy Zsuzsanna (Mária), Martos Hanga (Szonja), Bede-Fazekas Szabolcs (Csimi) lesznek Fazakas Péter rendező karakterfókuszú filmjében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.