BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Milliókat nyerhetünk Eva Mendes kedvenc vizével

Új játékkal várja augusztus 30-án, pénteken a FloeWater az érdeklődőket az MVM Dome előtti területen, a nyereményjáték keretében öt szerencsés győztesnek fejenként akár egymillió forint ütheti a markát.

Augusztus 30-án 16 és 20 óra között érdemes lesz ellátogatni az MVM Dome elé, hiszen a „Milliomos születik” játék keretében a részt vevők esélyt kapnak arra, hogy akár 1 millió forintot nyerjenek – írta meg a Tények.hu

Eva Mendes, Floewater
A FloeWater arca az amerikai filmsztár, Eva Mendes / Fotó: FloeWater

Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy követik a FloeWater Instagram oldalát, a helyszínen bemutatják azt a hostessnek, átveszik az ajándék FloeWatereket, és megkeresik a nyertes feliratot a papír csomagolásban. Ezt követően egy kérdés helyes megválaszolása után elnyerhetik a nyereményt.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen különleges eseményt szervezhetünk. A FloeWater mindig is elkötelezett volt amellett, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtson a közönségnek, és hisszük, hogy ez a játék nemcsak izgalmas, de egy életre szóló élményt is jelenthet a nyerteseknek” – idézte a portál Popovics Adrienn, a FloeWater márkavezetője és a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketingigazgatója szavait.

Az eseményen hazánk ismert influenszerei is jelen lesznek, többek között Hódi Pamela, Forstner Csenge, Gelencsér Tímea és Dancsó Péter is, akik szintén osztogatják a négyes kiszerelésű FloeWater pakkokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.