BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
stanley barbie

Új sikertermék: A Stanley piacra dobja a Barbie Dream kollekciót

Összefogott a Mattel és a Stanley. A két cég kiadja a népszerű poharak Barbie-stílusú sorozatát. A Barbie Dream Stanley Cup kollekció korlátozott ideig érhető el, és az egyes változatok körülbelül 21 ezer forintba kerülnek.

A Barbie-film 2023-ban letarolta a világot, és az év egyik legjobb és legjövedelmezőbb mozija lett. Az alkotás rengeteg rajongót gyűjtött világszerte, akik most új szintre emelhetik az elköteleződésüket a film mellett. Érkezik a Barbie Dream Stanley Cup kollekció.

Stanley Barbie mattel
Stanley Cup Barbie Dream
Nyolc különböző Barbie Dream Stanley Cup kerül a boltokba, korlátozott ideig / Fotó: Mattel

A Barbie Deam sorozat poharai nyolc különböző mintával érkeznek, melyek mind egy klasszikus Barbie babát idéznek meg – írta meg a Fox News.

A Stanley számít rá, hogy azonnal elkapkodják majd az új Barbie-tematikájú poharakat, így szakaszosan kezdte el árulni a terméket szeptember 16. és 20. között. Mindennap más mintázatú poharak kerülnek a polcokra.

A poharak 30 és 40 unciás kiszerelésben elérhetőek, vagyis körülbelül 0,8 és 1,2 liter közötti űrtartalmúak. A kollekció tartalma:

  • a Barbie x Stanley Cup,
  • a klasszikus 1959-es Barbie Cup,
  • a 60-as évek ihlette twist'n turn Cup,
  • a 70-es évek Szupersztár Barbie Cup,
  • a 80-as évek Dinamit Barbie Cup,
  • a 80-as évek Rocker Barbie Cup,
  • a 80-as évek Peaches 'n Cream Barbie Cup,
  • a 80-as évek Western Ken Cup.

A Barbie Dream Stanley Cupok ára 60 dollár, vagyis körülbelül 21 ezer forint.

Barbie Phone: nagy dobás kicsiknek a Nokia-Mattel-párostól

A Mattel nem elégszik meg azzal, hogy learatja a 2023-as Barbie-film babérjait, hanem addig üti a vasat, ameddig meleg. A Stanley előtt a Nokiaval is összefogott a játékgyártó és az Egyesült Királyságban piacra dobták Barbie Phone-t. A készülék egy buta telefon, amire nem lehet alkalmazásokat telepíteni és az internetelérése is korlátozott. A Barbie Phone célja, hogy a legkisebbek számára is legyen elérhető és biztonságos telefon a kínálatban.

Idén lett 65 éves lett Barbie: a játék, ami több generáción is nyomot hagyott

A Barbie babák idén 65 évesek. A játékipar egyik legmeghatározóbb terméke rengeteg vitát váltott ki az évtizedek alatt. Rengeteg formában és stílusban jelentek meg Barbie-k, illetve a 2023-as film új lökést adott a márkának.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.