BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eső után köpönyeg: hamarosan kitisztul az idő

Hétfőn 10 és 18 fok között alakul a hőmérséklet. Az árvízveszélyt okozó eső hamarosan véget ér.

Hétfőn az erősen felhős vagy borult égből eleinte sokfelé várható újabb eső, majd délután kelet felől megkezdődhet a felhőzet szakadozása, és ekkortól – keleten – némi napsütés is várható. Az északias szél élénk, a Dunántúlon továbbra is erős, olykor viharos lesz – közölte a Köpönyeg. A hőmérséklet 10 és 18 fok között alakul.

Hong Kong Labour Day Holiday

eső
idő
időjárás
A hét elején még marad az eső, de utána kellemesre fordulhat az ősz / Fotó: NurPhoto via AFP

Kedden a pára- és ködfoltok feloszlása után változóan felhős-napos időre számíthatunk. Már csak elszórtan fordul elő zápor. Mérsékelt marad az északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakul.

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk. Kicsi esély van záporra. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. Délután 21–26 fok valószínű.

Csütörtökön és pénteken a többórás napsütést változó felhőzet zavarja, zápor csak néhol alakul ki. Élénk marad az északkeleti szél. Kellemes kora őszi időnk lesz délután 20–25 fokkal.

Árvíz: Közzétették az önállóan védekező települések listáját – itt segíthetnek a civilek

Az OVF javasolja azt is, hogy a segíteni akarók keressék fel annak a településnek a honlapját vagy közösségimédia.oldalait, ahol segíteni szeretnének.

Szombaton napos időnk lesz, nem valószínű csapadék. A kellemes szeptemberi napsütésben 21 és 26 fok közé melegszik a levegő. A keleties szél csak néha élénkül meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.