BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét Budapesten Arnold Schwarzenegger: a sztár beült Orbán Viktor székébe

Egy megosztott képen az látható, ahogy Schwarzenegger a magyar miniszterelnök irodájában ül. A posztban megígérték: hamarosan újabb részleteket közölnek.

„Ez még csak a kezdet!” – írták Orbán Viktor Facebook-oldalára, ahol megosztottak egy képet Arnold Schwarzeneggerről, aki éppen meglátogatta a magyar kormányfőt a Karmelita kolostorban.

 

A megosztott képen az látható, ahogy a hollywoodi sztár a miniszterelnök irodájában ül, a kép alá pedig azt írták ki, hogy „hamarosan”, tehát valószínű, hogy videót is megosztanak majd Orbán Viktor felületein a nagy találkozásról. 

Az Emmy- és Golden Globe-díjas osztrák származású Arnold  Schwarzenegger testépítőként kezdte, utána befolyásos színész és üzletember lett belőle, majd megválasztották Kalifornia kormányzójának. Az évtizedek alatt az ismert republikánus sztár többször járt már Budapesten: 2018-ban a magyar fővárosban forgatta a Teminátor: Sötét végzet című filmet, illetve 

2019-ben is Magyarországra repült, amikor végső nyugalomra helyezték Andy Vajnát a Fiumei Úti Sírkertben. A temetésen Schwarzenegger is beszédet mondott.  

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy nagy visszhangot váltott ki  Schwarzenegger oroszokhoz címzett videója. A kilencperces videóban a sztár arra szólította fel az embereket, hogy lássanak át a dezinformáción és a propagandán. Schwarzenegger a videóban kifejtette, hogy a Kreml hazudott az oroszoknak, amikor azt állította, hogy célja Ukrajna nácimentesítése volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.