BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Ráhel butikszállodájában szállt meg Patrick Duffy

Miskolci vetítésen vett részt Patrick Duffy élete első magyar produkciójában. Tavaly Budapest mellett Vácon forgatták a Lepattanó című filmet.

Szeptember 26-án mutatták be Vékes Csaba, a Szia, Életem! író-rendezőjének romantikus sportvígjátékát, a Lepattanó című filmet. A produkció főszereplője Scherer Péter mellett Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Rába Roland, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán – és a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy.

Budapest mellett Vácon forgatták a Lepattanó című filmet / Fotó: AFP

Tavaly Budapest mellett Vácon forgatták Patrick Duffyval a Lepattanó című vígjátékot. 

A forgatás idején a Dallas című sorozat egykori főszereplőjének volt ideje a magyar fővárost megnézni, és ellátogatott a Terror Háza Múzeumba is

A Lepattanó magyar premierje a miskolci Cinefesten volt, ahova a stáb mellett Duffy is ellátogatott, de a színész Budapesten szállt meg. Orbán Ráhel, a BDPST Group kreatívigazgatója az Instagram-sztorijában osztotta meg egy videót arról, hogy Patrick Duffy a Verno House vendégkönyvébe írt pár sort. A poszt szerint az amerikai színész augusztusban is megszállt a BDPST Grouphoz tartozó hotelben. 

A Verno House-t 2022-ben nyitották meg, az Audi-Dining Guide ötcsillagos szállodai toplistájában  a fővárosi hotel a hetedik helyet szerezte meg. A belvárosi hotel posztja úgy fogalmaz, hogy nagy örömükre szolgált, hogy másodjára is náluk szállt meg Patrick Duffy. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.