BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Viktor másfél évig szenvedett, most újra elkezdett sportolni

Orosz módszerrel fogyott le állítólag a miniszterelnök. A kormányfő 16 és 24 kilós kettlebellgolyóval tréningezik.

A magyar miniszterelnök tréningezésbe kezdett az utóbbi hónapokban, a Blikk cikke szerint Orbán Viktor korábban is elhatározta már, hogy formába hozza magát egy speciális sporteszközzel, a kettlebellel, ami egy nyéllel ellátott vasgolyó. Orbán azonban valószínűleg nem volt elég óvatos, megerőltette magát, és az orvosai tanácsára hosszabb időre fel kellett függesztenie az edzésprogramot. 

Másfél évig szenvedtem vele, míg végül elmúlt, így végre újra elkezdhettem sportolni. Most, amikor az időm engedi, csinálom

– nyilatkozta a lapnak. 

Orbán Viktor 16 és 24 kilós kettlebellgolyóval tréningezik, a környezetéből úgy értesült a lap, hogy heti négy-öt alkalommal.

A sporteszközöket a külföldi útjaira is magával viszi, és ha máshol nem, legalább a szállodai szobában lenyomja az edzésprogramot. Személyi edzője nincs, önmaga állította össze a gyakorlatsorozatot. 

A kormányfő az étkezési szokásain is változtatott, amióta újra sportol, miközben úgy fogalmazott, hogy túlságosan jó étvágya van, a vasszöget is megenné.

Arról nincs hír, hogy a miniszterelnök mennyit adott le az elmúlt hetekben. Állítólag nem is szokott mérlegre állni, de abban biztos, hogy jó pár kilóval könnyebb és erősebb lett az edzések hatására. A lap hozzáteszi, hogy talán ezért is állt össze  a hétvégén Kötcsén egy muszkliméregetésre a Sztárboxra készülő színésszel, Németh Kristóffal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.