BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vénasszonyok nyarával vár a kellemes őszi hétvége

Csütörtökön 21 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. A hét végén is kellemes őszi idő várható.

Csütörtökön gyengén felhős, napos időre számíthatunk, de a délnyugati és északkeleti megyékben több felhő jelenhet meg. A felhősebb területeken egy-egy zápor is előfordulhat – írta a Köpönyeg. Az északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. Kora őszi időnk lesz, 21 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Tihany,,Hungary,-,20,October,,2018:,View,On,Lake,Balaton
ősz, időjárás, esős
A hét végén is kellemes őszi idő várható / Fotó: Shutterstock

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen. Nem várható eső. Az északkeleti, keleti szél megélénkül. Kellemes, 20-26 fokos kora őszi meleg valószínű.

Szombaton hajnalban a szélcsendes területeken pára és köd alakulhat ki, ezt követően többnyire napos, száraz időre lehet számítani. Az északkeleti szél jellemzően mérsékelt marad. 21-26 fokos, vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz.

Vasárnap gyengén felhős, napos és száraz idő várható, a légmozgás gyenge marad. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, kellemesen meleg napra számíthatunk.

Hétfőn gyengén felhős, napos és csapadékmentes idő valószínű. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Kedden a túlnyomórészt napos időt nyugat felől érkező vastagabb felhőtömbök szakíthatják meg, amelyekből akár zápor is kialakulhat. Marad a 25 fok körüli nyárias meleg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.