BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A ChatGPT szerint ezek lehetnek az ötös lottó nyerőszámai

A tét nem kicsi, ugyanis 6 milliárd 222 millió forintot zsebelhet be a szerencsés nyertes, miután már 217 napja, azaz mintegy 31 hete nem talált gazdára a telitalálatos szelvény.

A ChatGPT szerint egy a 43 949 268-hoz az esély arra, hogy telitalálatos szelvényt veszünk az ötös lottón, vagyis közel 44 millió különböző kombinációjú szelvényt kell vásárolnunk, ha biztosra akarunk menni. A chatbot azt javasolta, hogy érdemes megfontolni azokat a számokat, amelyek régóta nem voltak kihúzva, vagy amelyeket gyakrabban húztak az évek során – írja az Econmx.

Digital Banks And Apps Photo Illustrations
Fotó: NurPhoto via AFP

A leggyakrabban kisorsolt számok közé tartozik a 3, 15, 75, 1, 29, míg a legritkábbak közé a 88, 87, 63, 82 és 89. Ezekkel a szempontokkal az élen a mesterséges intelligencia (MI) az alábbi számokat javasolta megtippelni az e heti lottóhúzáshoz, amit az MI részletesen megindokolt:

  • 3 – gyakran kihúzott szám,
  • 15 – szintén gyakran előfordult,
  • 29 – egy erősebb statisztikai múltú szám,
  • 76 – stabilan gyakran előfordul,
  • 44 – a legutóbbi húzások egyike, esetleg ismét előkerülhet.

Azt ugyanakkor hangsúlyozta a ChatGPT, hogy biztos számok nincsenek a lottóban, a fentiek csak statisztikai alapú javaslatok. A chatbot szerint jó stratégia lehet az is, hogyha a saját szerencseszámainkat, például születési dátumot, évfordulót választunk, de megadhatunk teljesen véletlenszerű számokat is.

A lap emlékeztet: a tét nem kicsi, ugyanis 6 milliárd 222 millió forintot zsebelhet be a szerencsés nyertes, miután már 217 napja, azaz mintegy 31 hete nem talált gazdára telitalálatos szelvény.

Drónokkal és mesterséges intelligenciával dolgozó magyar cégre figyeltek fel Londonban

Az EBRD versenyén három győztest hirdettek, ezek egyike volt a Proofminder. A cég technológiája gyakorlatilag egy agronómust társít minden növény mellé a mesterséges intelligencia segítségével.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.