BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meglepő tarifával rukkolt elő a Disney+ prémium

Egyre többet kell fizetni a streamingtévéért is, de a Disney+ a vártnál valamivel jobb feltételekkel vezeti be új prémiumszolgáltatását.

A Disney+ a vártnál valamivel jobb feltételekkel vezeti be új prémiumszolgáltatását – szúrta ki az IGN Hungary.

Disney+
Minden kellék adott a mozizáshoz /Fotó: Shutterstock

Többért és kevesebbért is van csomag

Az új csomag ára 3890 forint havonta,  

a Standard csomag havidíja viszont 2490 forint lesz, ami olcsóbb az eddigi 3090 forintos előfizetésnél. 

Akinek nem igazán fontos a Prémiummal járó UHD, Dolby Atmos és egyéb előnyök, az még jobban is jár.

A reklámokat nem tartalmazó Standard 1080p Full HD minőségben teszi lehetővé a filmek és sorozatok nézését, akár 5.1-es hanggal, és ennek keretében egyszerre két eszközön lehet nézni és akár tíz eszközre letölteni a tartalmakat. Az egy évre előfizetők továbbra is két hónapot nyernek, az éves díj ugyanis a havi díj tízszerese, a Standard csomag esetében az új díjszabással 24 900 forint.

A pluszt persze meg kell fizetni

A Prémium éves előfizetési ára hasonló elv szerint 38 900 forint, cserébe jobb kép- és hangminőséget kínál, miközben ugyanúgy tíz eszközre tölthetők le a videók, viszont egyszerre négy eszközön nézhetők.
A Prémium csomagra korábban a 30 900 forintos éves díjjal előfizetőknek

a ciklusból hátralévő időre nem számolnak fel pluszdíjat.

Az elmúlt hónapokban a Netflix és a Prime Video díjnövelést jelentett be, ehhez képest a Disney+ új csomagárai meglepetésnek számítanak, ugyanakkor elkezdett szigorúbban fellépni a jelszómegosztás ellen – emlékeztet a portál, de a lépésről a Világgazdaság is beszámolt.

Drága és kényelmetlen lesz a jelszómegosztás a Disney+-on

Végre kiderült, hogy mennyibe fog fájni, ha másokkal is meg akarjuk osztani a Disney+-fiókunkat. A jelszómegosztás ára Amerikában elég borsos lesz, de itthon örülhetünk, ugyanis jóval olcsóbban élhetünk a lehetőséggel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.