BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Open-air festival "Rock in the Park

Visszatér Magyarországra a The Offspring

A The Offspring október 11-én adta ki 11. nagylemezét, most pedig a jövő évi világ körüli turnéjukat is bejelentették, mely során visszatér Budapestre.

A The Offspring 7 év után visszatér Budapestre – közölte a koncertszervező Live Nation.

Open-air festival "Rock in the Park
A The Offspring a világ körüli turnéjukkal Budapestre is visszatérnek / Fotó: dpa Picture-Alliance / AFP

A The Offspring 1984-ben alakult a kaliforniai Garden Grove-ban. A banda negyvenéves pályafutása során 11 stúdióalbumot adott ki, és nekik tulajdonítják a – szintén kaliforniai – Green Day és Rancid zenekarokkal együtt, hogy népszerűvé tették a rockzenét a ’90-es években. 

Az együttes az évek során több mint 40 millió lemezt adott el világszerte, mellyel egyik legnagyobb eladást produkáló rockzenekarává vált.

Most a The Offspring a magyar rajongóihoz is visszatér: 2025. október 31-én az MVM Dome-ban. Utoljára 2017-ben léptek fel nálunk, Székesfehérváron a Fezen Fesztiválon.

Néhány éve a The Offspring eladta zenei katalógusát 35 millió dollárért a Round Hill Musicnak. Az értékesített katalógusban megtalálható a 1997-es Ixnay on the Hombre (1,4 millió eladott album), illetve az 1998-as Americana című album, amin szerepel a Pretty Fly (For a White Guy) rádiós sláger (ötmillió eladás), és a 2000-es Conspiracy of One (1,2 millió eladás) is. Legkelendőbb lemezük, a Smash ugyanakkor továbbra is az Epitaph tulajdonában maradt. 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.