BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az óriási érdeklődés miatt dupláz Budapesten az Imagine Dragons

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezett egy helyett két koncertet ad jövőre Magyarországon az Imagine Dragons. A zenekar június 14-én és június 15-én is fellép majd a Puskás Arénában.

Bár a nagyközönség számára csak szeptember 13-án délelőtt 10 órától lesznek elérhetők a jegyek az Imagine Dragons 2025. június 14-i koncertjére, már így is akkora a kereslet a belépők iránt, hogy az eseményt szervező Live Nation csütörtökön közölte: a zenekar másnap, azaz június 15-én is fellép a Puskás Arénában.

FREQUENCY 2023-MUSIC FESTIVAL-AUSTRIA
Dan Reynolds, az Imagine Dragons énekese a zenekar 2023-as Frequency fesztiválon adott koncertjén / Fotó: APA-PictureDesk via AFP

Ahogy arról korábban a Világgazdaság is beszámolt, a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes amerikai zenekar hétfőn jelentette be LOOM elnevezésű világ körüli turnéjának európai állomásait. A koncertkörút a Las Vegas-i csapat első teljes stadionturnéja lesz, 16 országban, a többi között Észtországban, Csehországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, valamint Hollandiában játszanak majd. 

Budapestre eredetileg csak egy bulit terveztek, a jegyek azonban már az első, korlátozott elővételi szakaszban olyan ütemben fogytak, hogy újabb koncertdátumot kellett beiktatni. A tikettek elsőként a zenekar regisztrált rajongói számára voltak elérhetők szeptember 10-től, majd két nap múlva csatlakozhattak a Live Nation-tagok, szeptember 13-tól pedig már bárki hozzájuthat a még fennmaradó belépőkhöz.

Az Imagine Dragons már a tavalyi Szigeten is az egyik húzónévnek számított: a Celebrity Talentnál az együttest 1,5 millió dollárért lehet megpróbálni elcsábítani egy koncertre, más információk szerint a zenekar még ennél is több pénzt kér. Az Advocate Channel egy 2021-es cikkében rangsorolta a tíz legdrágább előadót, ami a koncertgázsikat illeti. Ezen a listán az Imagine Dragons ekkor még 2 millió dolláros fellépési díjjal szerepelt (ez nagyjából 700 millió forint). 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.