BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Concert of the band Imagine Dragon in Rio de Janeiro

Kiderült, mikor lép fel a Puskás Arénában az Imagine Dragons

Az Imagine Dragons első teljes stadionturnéjára indul, amely során 16 országban játszanak majd.

A Grammy-díjas, többszörös platinalemezes amerikai zenekar, az Imagine Dragons bejelentette LOOM elnevezésű világ körüli turnéjuk európai állomásait. A Live Nation által szervezett 2025-ös körút a Las Vegas-i csapat első teljes stadionturnéja lesz, amely során 16 országban, többek között Észtországban, Csehországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, valamint Hollandiában játszanak majd. 

A turné Magyarországot is érinti, az Imagine Dragons 2025. június 14-én, a Puskás Arénában lép fel.

Concert of the band Imagine Dragon in Rio de Janeiro
Budapestre jön az Imagine Dragons / Fotó: Brazil Photo Press / AFP

A zenekar nyár elején adta ki a várva várt hatodik nagylemezét, a LOOM-ot. Az album a művészi önfelfedező útjuk csúcspontját jelenti, és az eddigi legjobb munkájuk. A LOOM – amelyet teljes egészében az Imagine Dragons készített a zenekar régi munkatársaival, a svéd slágergyárosokkal, Mattmannal és Robinnal – megtalálja a tökéletes egyensúlyt a klasszikus hangzás, és azok között, amelyek örömet okoznak a bandának.

Belépőjegyek elsőként a zenekar regisztrált rajongói számára lesznek elérhetők szeptember 10-től. A Live Nation-tagok szeptember 12-én, 10 órától csatlakozhatnak az elővásárláshoz. A teljes körű jegyértékesítés szeptember 13-án, pénteken 10 órakor indul.

A tavalyi Sziget egyik húzóneve az Imagine Dragons volt: a Celebrity Talentnál az együttest 1,5 millió dollárért lehet megpróbálni elcsábítani egy koncertre, más információk szerint a zenekar viszont még ennél is több pénzt kér. Az Advocate Channel egy 2021-es cikkében rangsorolta a top 10 legdrágább előadót, ami a koncertgázsikat illeti. Ezen a listán 

az Imagine Dragons ekkor még 2 millió dolláros fellépési díjjal szerepelt (nagyjából 700 millió forint). 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.