BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ha a hétvégén nem ér el egyes Vodafone szolgáltatásokat, ne ijedjen meg: csak karbantartást végez a cég

A karbantartás az online és offline értékesítési csatornákat is érinti. A Vodafone leállása szombat estétől vasárnap délutánig tart majd.

Karbantartás miatt csak korlátozottan lesznek elérhetők a Vodafone egyes szolgáltatásai. Egészen pontosan 2024. október 12. 22:00 és október 13. 14:00 óra között számíthatunk fennakadásokra, ekkor az online és a személyes ügyintézés egyes szolgáltatásai is csak korlátozottan lesznek elérhetők.

Barcelona,,Spain,-,July,05,,2020;,Vodafone,Iphone,Screen,With
Fotó: Shutterstock

Az Economx idézi a cég közleményét, mely szerint a fenti időszakban a My Vodafone applikációban és a Vodafone weboldalán nem fogunk tudni

  • online rendelni
  • új vezetékes vagy mobil szolgáltatást kötni
  • és számlát fizetni

A karbantartás alatt azoban nemcsak a cég online csatornáit érinti, alatta a cég fizikai üzleteiben is csak korlátozottan lehet ügyet intézni vagy vásárolni. Személyes ügyintézés esetén a szerződéskötésre irányuló igényeket ugyan tudják rögzíteni, de csak 14 óra után viszik azokat fel a rendszerünkbe.

A karbantartás alatt szerződést hosszabbítani, előfiuzetői csomagot váltani vagy új előfizetést aktiválni sem lesz mód.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.