BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kedvezményes bankszámlacsomag a közszférában dolgozóknak

Köztisztviselők, közalkalmazottak, rendvédelmi szerveknél, bíróságokon dolgozók. Pénzügyeik kiszolgálására, igényeik figyelembevételével alakította ki legújabb kedvezményes számlacsomagját az FHB Bank.

A Közszféra Bankszámlacsomag teljes körű pénzügyi szolgáltatást kínál az ingyenes számlavezetéstől a lakás és szabadfelhasználású jelzáloghiteleken keresztül a különféle megtakarítási lehetőségekig.

A bankváltás is kényelmesen és biztonságosan zajlik, hiszen az FHB átvállalja a kapcsolatfelvételt a régi bankkal, elvégzi a megbízások és felhatalmazások áthelyezését, sőt akár a régi számla megszüntetését is. A teljeskörű pénzforgalmi szolgáltatás lebonyolítására megfelelő lakossági bankszámlához többféle bankkártya is igényelhető. Választhatunk az ingyenes, exkluzív Maestro vagy külföldre  szóló baleset-, betegség-, poggyász és utazási biztosítást nyújtó kedvező díjazású MAsterCard Standard dombornyomott bankkártyák közül. Mindez nemcsak kényelmes, de gazdaságos is, hiszen havonta két lakalommal ingyenesen vehetünk fel pénzt bármely hazai ATM-nél.

A hosszabb távú céljok valóra váltását szolgálják az FHB Közszféra jelzáloghitelek. Ennek keretében a bank forint alapú,  kedvező kamattal rendelkező Referencia vagy Rugalmas kölcsöne az induló díjakból is meghatározott mértékű kedvezményt biztosít.  Biztonságot jelent bankszámlához járó lakossági folyószámlahitel, melynek igénylésével zökkenőmentesen lehet lebonyolítani a mindennapi pénzügyek intézését. Ehhez természetesen a legkedvezőbb eszköz a hitelkártya, amelynek hitelkerete már a számlanyitással egyidejüleg igényelhető. Az sem utolsó szempont, hogy a hitelkamatot csak a ténylegesen igénybe vett összeg után kell fizetni. 

A Közszféra számlacsomag kényelmét és biztonságát növeli, hogy NetB@nk és SMS szolgáltatás is tartozik hozzá, amelynek segítségével a számla tulajdonosa állandóan figyelemmel kísérheti a bankszámla egyenlegét vagy a bankkártyája használatát.

X A bankváltás is kényelmesen és biztonságosan zajlik, hiszen az FHB átvállalja a kapcsolatfelvételt a régi bankkal -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.