BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kedvelt lakóparkok a XIII. kerületben

Az újépítésű lakóparkok a korszerűségüknek, testreszabottságuknak köszönhetően a kényelem legmagasabb fokát nyújtják.

Az újépítésű lakóparkok a korszerűségüknek, testreszabottságuknak köszönhetően a kényelem legmagasabb fokát nyújtják. Jó pár évig elfelejthetünk aggódni azon, hogy a lakásban bármi is tönkremenjen, meghibásodjon. Azonban fontos szempont, hogy melyik kerületben szeretnénk eladó lakást vásárolni. Kis utánajárást követően kiderül, hogy az újépítésű lakást keresők között a legtöbben a XIII. kerületben szeretnének saját otthont.

Hogy miért?

Budapest egyik, ha nem a legközkedveltebb része a XIII. kerület. A Margit sziget, Duna-part természet közeli adottságai és a kiváló közlekedési infrastruktúra, a 3-as metróvonala miatt az egyik legélhetőbb budapesti rész. Rengeteg iroda és pláza is fellelhető, ezért a friss pályakezdők és a munkavállalók is előnyben részesítik.

Az ingatlanfejlesztők közül is sokan itt teszik le a voksukat.

A fent említett vásárlói kereslet miatt az ingatlanpiac is próbál lépést tartani és a kínálatukat a XIII. kerületben megvalósítani. Ennek köszönhetően folyamatos-állandó vérfrissítésen esik át a kerület.

Rohamosan fejlődő városrész, amely értékálló befektetéseket kínál.

Az ujotthon.hu-n számos XIII. kerületi lehetőségből válogathatunk kedvünk szerint. Az oldalon összesen 36 db XIII. kerületi újépítésű lakópark található többszáz eladó lakással.

Fiatalok számára ideális választás lehet az Angyalföldön épülő Cordia – Young City lakópark.

Ahogy a neve is mutatja kifejezetten a fiataloknak tervezték. Az elhelyezkedését tekintve kitűnő, a Margit-sziget és a Városliget közvetlen környezetében található. Ingyen wifi a közösségi területeken, valamint mobiltelefonról irányítható okos rendszer teszi még modernebbé az összképet. Edzőpark, futópálya jógakert színesíti a kikapcsolódni vágyók repertoárját. Pároknak tökéletes ajánlat lehet a 43 négyzetméteres, 2 szobás, 2. emeleti lakás, amelyhez terasz is tartozik 28 millió forintért cserébe.

Az Avico Group kivitelező 2 db lakóparkot is épít a kerületben.

Greenside szintén Angyalföldön, a Városliget közelében épül. Várhatóan 2020. IV. negyedévében kerül átadásra. A lakóparkban 1-5 szobás eladó lakások közül válogathatunk. Optimális egyedül élőknek, pároknak és családosok számára is egyaránt. A legolcsóbb lakás 29.9, míg a legdrágább 71 millió Ft. Négyzetméter árai a maga 820 ezer forintjával a környék egyik legkiemelkedőbb ajánlata.

Uptown lakópark a megújuló energiaforrásával tört be a lakáspiacra. Rákos patak pihentető környezetében kerül kialakításra. Még 25 db eladó lakás keresi új gazdáját. A beköltözéssel viszont várni kell, mivel az Avico legújabb projektje, így a várható átadási 2021. IV. negyedéve lesz.

Befektetői kánaán a Danubio lakópark

Danubio a Foka-öböl déli partján található, kényelmes távolságra a belvárostól. 2 épületszárnyban 9 emeleten több mint 300 lakást kínálnak eladásra. Választható panorámával a budai hegyekre, a Dunára, az öbölre, strandra, vagy a part menti plázsra. 2 szóval: Esztétika és kiemelkedő minőség, ami a lakóparkot jellemzi. Ha luxusra vágyunk, megkaphatjuk. Ilyen magas áron, 262 millió forintért új építésű eladó lakást a XIII. kerületben csak itt találunk. 145 négyzetméteres, 4 szobás lakás hatalmas terasszal, amit ezért az árért cserébe kapunk. Az átadás várható időpontja 2020. IV. negyedév. Kisebb átalakítások a lakáson végezhetőek a vásárlói igényei szerint.

További XIII. eladó lakásokat és lakóparkokat tallózhatunk a fent említett ujotthon.hu oldalán. Részletes lakóparki leírásokkal, széles lakáslistával és további 33 db lakóparkkal segíti keresésünket akár a további kerületekben is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.