BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csalók élnek vissza Csányi Sándor nevével

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának, Csányi Sándornak nevét és fotóit használják fel csalók arra, hogy gyanútlan és hiszékeny embereket tőrbe csaljanak, valószínűtlen hozammal kecsegtető, befeketésnek álcázott ígéretekkel megszerezzék az adataikat és a pénzüket – figyelmeztet az OTP Bank pénteki közleményében.

Mint írják, Csányi Sándor sem a múltban, sem jelenleg, sem a jövőben nem adott és nem ad semmilyen befektetési tanácsot, és soha, semmilyen médiumnak nem nyilatkozott kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről, a leghatározottabban elhatárolódik minden ilyen közléstől.

Az elsősorban a közösségi médiában terjedő csalás kivédése érdekében ezért az OTP Bank ismét fokozott óvatosságot javasol. Azt írták, hogy nem csak a bank ügyfelei lehetnek érintettek, bárki, aki kicsit is óvatlan vagy hiszékeny, áldozatul eshet. Az OTP a honlapján, illetve a bank Facebook-oldalán is közzéteszi a figyelmeztetést.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.