BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pár napra visszakacsint az enyhe őszi idő

Szerdán reggel mínusz 5, plusz 5, délután 11, 16 fok várható.

Szerdán eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek. Estefelé délnyugaton már vastagabb felhőzet jelenik meg, itt kisebb eső, zápor is kialakul – írta a Köpönyeg.hu. Reggel mínusz 5, plusz 5, délután 11, 16 fok várható. A délkeleti szél megélénkül.

ősz
Fotó: AFP

Csütörtökön az erősen felhős égből többfelé (nagyobb eséllyel az ország keleti, északkeleti felén) alakulhat ki eső, zápor. A délnyugati szél egyre inkább megerősödik, és melegebb levegőt hoz hazánk térségébe: 13 és 23 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lehet hűvösebb.

Pénteken borongós időre számíthatunk, azonban csak elszórtan fordulhat elő zápor. A délnyugati szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. Folytatódik a meleg levegő beáramlása: délen, délnyugaton akár 28-29 fokos nyárias meleg is lehet. Erős melegfronti hatás érvényesül.

Szombaton gyakran lesz továbbra is erősen felhős az ég, és többfelé alakul ki eső, zápor. Néhol zivatar is kitörhet. Marad az erős, olykor viharos légmozgás, 22 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap a párás, ködös reggel után változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan eső, zápor előfordulhat. Élénk lesz a északnyugatira forduló szél. Folytatódik a 20 fok körüli enyheség.

Hétfőn, október 23-án párás, rétegfelhős idővel indul a nap, napközben is maradhat az erősen felhős időjárás. Zápor csak elvétve fordul elő, 14 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.