BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb Aldi nyílt meg Magyarországon, az elképesztő akciók miatt nehéz volt bejutni az áruházba

Elszabadult az őrület az egyik magyar Aldiban, hosszú sor állt az utcán is.

Az Aldi Magyarország rég nem látott akciókkal próbálja az áruházaiba csalogatni a vásárlókat, több termék árát is csökkentették, vásárlásiutalvány-csomagokkal, garantált nyereményekkel és 1 millió forinttal csábítja magához az embereket.

Fotó: Gazdag Mihály / Kelet-Magyarország

 

Az Aldi április 20-án nyitotta meg új áruházát Nyíregyházán. A szabolcsi vármegyeszékhely oldalán azt írták, hogy

április 20-ától 22-éig, illetve a készlet erejéig jó néhány élelmiszert kínálnak a megszokottnál kedvezőbb áron, de konyhai, fürdőszobai, kerti és sporteszközök, szerszámok is várják a vásárlókat, akár 70 százalékos kedvezménnyel. 

A nyitás alkalmából a látványpékségükben valamennyi helyben sütött pékárut 20 százalékkal olcsóbban kínálnak. 

Az Aldi a nyitás napjára külön akciókat tervezett, az első 300 vevő legót kapott ajándékba. Pénteken 10 óráig minden 5 ezer forint felett vásárló megpörgethette a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza – számolt be a Promotions

Az Aldi Magyarország az idén ünnepli a tizenötödik születésnapját. Emiatt egy játékban is részt vehetnek az ott vásárlók, egészen május 10-ig. 

Az Aldi minden héten 150 darab 25 ezer forint értékű vásárlási utalványcsomagot sorsol ki, a főnyeremény pedig 1 millió forint. 

A cikk szerint valódi őrület alakult ki nyíregyházi üzlet megnyitása miatt, első körben mindenkit beengedni, így hosszú sor állt az utcán is. 

Világgazdaság-körkép: Magyarországon szinte egyik kereskedelmi láncnál sem lehet megúszni a fizetős parkolást

A SPAR folyamatosan ellenőrzi a parkolóinak a telitettségét, az Auchan egyelőre nem gondolkodik azon, hogy a pénzt kérjen a parkolásért. A Lidl pedig csupán néhány boltjánál érezte szükségesnek, hogy fizessenek a parkoló autósok.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.