BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Burger King

Nagy bejelentés: itt nyílik a legújabb magyar Burger King

Magyarország egyik legnépszerűbb gyorsétterme, a Burger King megnyitotta legújabb, immár 58. éttermét hazánkban. A Campona bevásárlóközpontban, a foodcourton várják a vendégeket. Az étterem új egysége a dél-budai régiót, valamint a főváros agglomerációját szolgálja majd ki.

A Campona bevásárlóközpontban nyílt meg a Burger King 58. étterme. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége, februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti Burger King-élmény. Az étterem fejlesztése 2023 év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg.

Burger King
Ünnepelhet a dél-budi régió, a Camponában nyílt meg az új Burger King / Fotó: Burger King Hungary

A Camponában a Burger King több mint húsz munkavállalót foglalkoztat. 

Ezzel újabb budapesti városrészbe érkezett meg a Burger King, ezúttal a XXII. kerületben, a Camponában nyitott új egységet az étteremlánc. A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. A vendégélmény további fokozása érdekében a Burger King 58. éttermében hat darab Kiosk segítségével választhatják ki a magas minőségű, frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más kedvenceiket az idelátogatók, és hamarosan a házhoz szállítást is elindítják a budatétényi étteremből. 

Ebben a magyar városban nyílik a legújabb KFC – felkészül a Burger King

Régóta szóbeszéd a városban a KFC gyorsétterem érkezése. A tervek szerint decemberben átadják az új éttermet.

A XXII. kerületben történt tetemes mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-s autóút és a 6-os főút közelsége – is fontos szempont volt a Burger King számára. 

A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat. A közelmúltban történt, teljes körű belső felújítással pedig végérvényesen egy új korszakba lépett a center, ennek mi is mindenképp szerettünk volna részesei lenni

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben ez már a harmadik új éttermünk. Továbbra is folyamatosan keressük a lehetséges, kiemelkedő helyszíneket, reméljük, hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.