BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Országos borteszt indult – értékes nyereményekért tesztelheti tudását

A SPAR országos bortesztjét 2024. május 23. és július 3. között lehet kitölteni, mellyel nemcsak a kínálatot alakíthatjuk, de nyerhetünk is: egyebek mellett értékes utalványokat, jegyeket és belföldi utazásokat. A fentieken kívül a MySPAR-applikációban akciós kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk bort a SPAR és az Interspar áruházaiban.

Országos bortesztet indított el a SPAR. Az osztrák hátterű kereskedelmi lánc évtizedek óta foglalkozik a magyar borkultúrával, a SPAR- és Interspar-üzletekben az ország valamennyi borvidékéről találhatunk tételeket Villánytól egészen Tokajig, 2007-től pedig a Budapest Borfesztivál főtámogatójaként is népszerűsíti a magyar borokat, borászokat. A vállalat az elmúlt évben több mint 11,5 millió palack bort értékesített, a legnépszerűbbek, legkelendőbbek a fehérborok voltak.

Országos borteszt, SPAR
Országos borteszt: három korosztály borkedvelőinek készített online kérdőívet a SPAR / Fotó: Getty Images

 

Országos borteszt: értékes nyeremények várnak a kérdőív kitöltőire

Az üzletlánc most három korosztály borkedvelőinek készített online kérdőívet.

Olyan kérdésekre is válaszolhatunk, amelyeket korábban jó eséllyel még nem kérdeztek tőlünk, például egy-egy meghatározó, emlékezetes élethelyzet és a bor kapcsolata is szóba kerül.

A SPAR országos bortesztjét 

2024. május 23. és július 3. között lehet kitölteni,

mellyel nemcsak a kínálatot alakíthatjuk, de nyerhetünk is: egyebek mellett 

  • értékes utalványokat, 
  • jegyeket és 
  • belföldi utazásokat.

A fentieken kívül a MySPAR-applikációban akciós kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk bort a SPAR és Interspar áruházaiban.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.